Opnieuw onderdelen iPhone 6 opgedoken

Er zijn al veelvuldig afbeeldingen opgedoken van niet werkende iPhone 6 exemplaren, maar foto’s van de interne onderdelen zijn nog nauwelijks te vinden. Een techblog heeft een aantal foto’s in handen gekregen met daarom een nieuw onderdeel van het toestel. 

Zodra de productie van start gaat in China, lekken er vrij snel nieuwe onderdelen uit. Vaak komen ze uit China, waar de iPhone wordt geproduceerd, vaak worden er door medewerkers snelle foto’s genomen van nieuwe onderdelen welke vaak verkocht worden aan de tech websites. Op de afbeelding is de lightning connector te zien van de nieuwe iPhone 4,7-inch. Wat we hier verder uit kunnen afleiden is niet echt veel, maar de komende weken zullen er waarschijnlijk meerdere onderdelen opduiken aangezien de productie deze week waarschijnlijk van start zal gaan.

Zoals inmiddels bekend zal Apple de nieuwe iPhone in september aankondigen. Volgens de laatste geruchten komt Apple naar de iPhone 6 met 4,7-inch scherm ook met een groter 5,5-inch model. Vermoedelijk zal Apple de grotere iPhone later aankondigen aangezien er productie problemen zijn met de nieuwe 5,5-inch iPhone 6.

Vorig artikelHandleiding LG G3 S opgedoken
Volgend artikelAlcatel introduceert One Touch Pop C2 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in