Alcatel introduceert One Touch Pop C2 smartphone

Alcatel heeft deze week een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Alcatel One Touch Pop C2 smartphone. Het is één van de goedkopste Android smartphones welke beschikt over low-end specificaties. 

Alcatel-One Touch Pop C2

De Alcatel One Touch Pop C2 is een smartphone welke beschikt over een 4-inch TFT scherm met een resolutie van 480×800 pixels. Aan de achterzijde is een 3 megapixelcamera aanwezig maar er ontbreekt een frontcamera. De smartphone van Alcatel loopt op Android 4.2 Jelly Bean en heeft de beschikking over een 1,3Ghz dual core processor in combinatie met 512MB werkgeheugen. Intern is er 4GB opslagcapaciteit aanwezig wat je kan uitbreiden via een microSD kaart,

De hardware van de Alcatel One Touch Pop C2 is niet krachtig en vooral gericht op de low-end markt. De smartphone draait op Android 4.2 Jelly Bean, Alcatel brengt zelden updates uit voor de smartphones waardoor je waarschijnlijk niet een versie hoger van Android zal installeren. Als los toestel is de nieuwe Alcatel One Touch Pop C2 smartphone te verkrijgen voor 79,00 euro.

Vorig artikelOpnieuw onderdelen iPhone 6 opgedoken
Volgend artikelOffice 365 gebruikers krijgen 1TB OneDrive opslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here