Afbeelding toont opvolger Moto G

Vandaag zijn er afbeeldingen opgedoken van de vermoedelijke opvolger van de Moto G smartphone van Motorola. De afbeeldingen tonen verschillende details, daaruit is namelijk op te maken dat de Moto G2 verschillende elementen zal meekrijgen van de goedkopere Moto E smartphone. 

Motorola-Moto-G-2

De foto is gepubliceerd door de Mallondono Android website en toont een toestel welke veel weg heeft van de huidige Motorola lijn. Op de afbeeldingen kunnen we zien dat het toestel beschikt over twee lange zilveren strepen aan de boven- en onderzijde van de smartphone, deze worden vermoedelijk gebruikt als speaker.

Ook heeft de website verschillende details gepubliceerd over de smartphone. Het zou gaan om een toestel met 4,6″-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en Qualcomm Snapdragon 400-soc met Adreno 305-gpu. Ook zou het toestel dualsim ondersteunen.Vooralsnog is het onduidelijk hoe betrouwbaar de informatie is, wel komt het typenummer overeen met eerdere geruchten.

De Moto G was vooral in Nederland het populairste toestel van Motorola, de laatste jaren zijn er bijna geen Motorola toestellen meer verkocht in Nederland.

Vorig artikelOffice 365 gebruikers krijgen 1TB OneDrive opslag
Volgend artikel‘Windows 8.1 Update 2 komt op 12 augustus’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here