‘Windows 8.1 Update 2 komt op 12 augustus’

Volgens verschillende geruchten zal Microsoft op 12 augustus de nieuwe update beschikbaar stellen voor Windows 8.1, het gaat hierbij om de Windows 8.1 Update 2. De nieuwe update zal onderdeel zijn van de maandelijkse patch tuesday. Volgens de update melding is de update vooral gericht op de stabiliteitsproblemen.

Windows-Update

De informatie is afkomstig van de website PCPortal, in het verleden heeft de Russische website al vaker Windows informatie correct vrijgegeven voordat er een officiële aankondiging beschikbaar was. Op de website verscheen vandaag een screenshot van de update melding welke van Microsoft afkomstig lijkt. Het zou gaan om een standalone update die samenvalt met patch tuesday van augustus: de tweede dinsdag van de maand waarop Microsoft zijn patchrondes houdt.

Verder zou Windows 8.1 Update 2 alleen beveiligingsproblemen moeten oplossen en het systeem stabieler maken. Microsoft heeft in de nieuwe update nauwelijks nieuwe functionaliteiten toegepast. Grote wijzigingen aan de interface komen waarschijnlijk pas rond 2015 beschikbaar.

Vorig artikelAfbeelding toont opvolger Moto G
Volgend artikelNetflix komt binnenkort met privé modus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here