Sterke kwartaal cijfers voor Twitter

Twitter heeft een goed kwartaal achter de rug, het bedrijf heeft de winst en omzet ruimschoots verdubbelt ten opzichten van het vorige kwartaal. Ook de actieve gebruikers zijn flink gestegen, zo zijn de actieve gebruikers toegenomen met 16 miljoen tot 271 miljoen actieve gebruikers. 

Gisteravond heeft Twitter de kwartalen over het tweede kwartaal gepresenteerd, al langere tijd gingen er geruchten dat het bedrijf het financieel moeilijk zou hebben, gezien de kwartaal cijfers zit de groei er nog altijd is. Twitter wist de omzet met 124 procent te laten groeien in vergelijking tot hetzelfde kwartaal een jaar geleden, de omzet kwam uit om 324 miljoen dollar. De meeste omzet is afkomstig uit de advertenties, om precies te zijn is 277 miljoen afkomstig van de advertentie inkomsten.

Het grootste aandeel heeft het bedrijf in de verenigde staten, aangezien 102 miljoen dollar buiten de VS is verdiend en de rest in de VS. Ook is er een flinke stijging te zien in het aantal actieve gebruikers in vergelijking tot juni 2013. Het totaal aantal actieve gebruikers in juni was 271 miljoen, in het tweede kwartaal is er 173 miljoen keer naar de timeline gekeken. De advertentie inkomsten CPM per 1000 zijn ook gestegen met 100 procent tot 1,60.

Vorig artikelReview: Synology DS713+
Volgend artikelSnapchat concurrent Bolt gelanceerd door Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in