Review: Cube Array A5 powerbank

De Cube Array A5

Voordat we onze ervaring delen met jullie, eerst verschillende technische en functionele details over de Cube Array A5 powerbank. De Cube Array A5 beschikt over een totaal vermogen van 10.000mAh. Het opladen van de apparaten gaat via twee verschillende uitgangen waaronder de krachtigere 2,1 ampère adapter en de 1 ampère uitgang. Tegenwoordig worden de meeste smartphones en tablets ondersteund door de 2,1 ampere oplaad capaciteit waardoor het mogelijk is om de tablets en smartphones sneller op te laden doormiddel van de 2,1 ampère uitgang. 2,1 ampère is vergelijkbaar met een lichtnetadapter.

Cube Array heeft verschillende unieke functionaliteiten toegepast waaronder een smart-slaapfunctie waardoor de accu na een lange periode inactiviteit gebruikt kan worden, zonder vermogens verlies. Tevens heeft Cube Array een intelligent bescherming systeem toegepast waardoor het opladen van de apparaten zeer veilig gebeurd, zo is overspanning niet mogelijk, en is er oververmogenbescherming. Meer informatie over de veiligheid van het opladen kan je in deze review lezen.

Accessoires

De Cube Array A5 wordt geleverd met een aantal accessoires waaronder:

  • Handleiding
  • 30CM micro-USB kabel

DSC_0264 (Copy)

Helaas is er standaard geen lichtnet adapter aanwezig, dit is milieu bewust gedaan aangezien de gemiddelde consument de beschikking heeft over verschillende lichtnetadapters, met deze adapters welke je vaak voor de smartphone gebruikt is het mogelijk om de Cube Array op te laden, ook kan je natuurlijk de Cube Array A5 opladen via de computer. In de webshop van Cube Array is tevens een lichtnet adapter te koop voor een meerprijs van €5,95 voor de 1A en €9,95 voor de 2A.

Specificaties

In onderstaande tabel de specificaties van de Cube Array A5 powerbank:

Product Specificaties:
Capaciteit10.000mAh
Oplaadtijd8,5 uur met 2,1A AC adapter
Output 15 volt, maximaal 1 ampère
Output 25 volt, maximaal 2,1 ampère
Input5 volt maximaal 1A
Gewicht296gram
Formaat 138x62x21,55mm

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Cube Array A5 powerbank:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Cube Array A5
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Conclusie

1
2
3
4
5
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Mogelijkheden
7
Prijs verhouding
8
Installatiegemak
9
Bouwkwaliteit
8
Vorig artikelGoogle koopt fotodienst Jetpac
Volgend artikel‘Mogelijk hogere prijs iPhone 6 door saffierglas’
review-cube-array-a5-powerbankDe Cube Array A5 is een mobiele powerbank met een totaal vermogen van 10000mAh. De powerbank beschikt over twee aansluitingen waardoor er een flink aantal apparaten op aangesloten kunnen worden. Ook is er goed nagedacht over de veiligheid tijdens het opladen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in