Review: Cube Array A5 powerbank

Gebruik

Het gebruik van de Cube Array A5 is eenvoudig. Het laden van de Powerbank gaat via de input doormiddel van een computer of net adapter. Het laden van de apparaten gaat via de uitgaande poorten waardoor je tot maximaal 2 apparaten tegelijk kan opladen. Het laden via de 2.1 ampère uitgang gaat ongeveer 2 keer zo snel als met de 1 ampère uitgang. Wij laden de tablets en smartphones altijd op via de 2.1 ampère uitgang, dit gaat ongeveer 2 keer zo snel als de 1 ampère uitgang. De 2.1 ampère uitgang is vergelijkbaar met de normale laadtijd als deze aan het stopcontact is aangesloten.

DSC_0269 (Copy)

Het laden van de powerbank neem via een lichtnet adapter ongeveer 7 tot 8 uur in beslag voordat deze weer 100% is opgeladen. Tijdens onze test hebben wij één smartphone en tablet gebruikt. De smartphone welke wij gebruikt hebben is een OnePlus One smartphone met een capaciteit van 3100mAh. De iPad Mini heeft een capaciteit van 4440 mAh.DSC_0266 (Copy)

Dat betekend dat dat wij volgens de specificaties de apparaten zo vaak kunnen opladen:

  • OnePlus One: 3X volledig opladen totaal 9300mAh ( werkelijkheid 2.7x vanwege 85% output ratio: 10.000 mAh * 85% / 3100mAh 
  • iPad Mini: 2X volledig opladen totaal 8880mAh ( werkelijkheid 1.9X vanwege 85% output ratio: 10.000 mAh * 85% / 4440 mAh 

Wij zijn aan de slag gegaan met de praktijk ervaring en dat toont de volgende informatie van de Cube Array A5:

  • iPad Mini: 1x volledig opladen tweede keer tot 75%
  • OnePlus One: 2X volledig opladen en derde keer tot 65%

Naast smartphones en tablets kan je de Cube Array A5 voor meer apparaten gebruiken waaronder; camera’s, navigatie, spel computers ( PSP, Nintendo etc) je kan de powerbank dus eigenlijk gebruiken voor alle apparaten welke worden opgeladen via een USB aansluiting, en beschikken over een 5V input. Wel is er geen pass-throught charging ondersteuning, dit houdt in dat je niet tegelijk de powerbank kan opladen en ook een telefoon via de uitgangen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Cube Array A5 powerbank:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Cube Array A5
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Conclusie

1
2
3
4
5
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Mogelijkheden
7
Prijs verhouding
8
Installatiegemak
9
Bouwkwaliteit
8
Vorig artikelGoogle koopt fotodienst Jetpac
Volgend artikel‘Mogelijk hogere prijs iPhone 6 door saffierglas’
review-cube-array-a5-powerbankDe Cube Array A5 is een mobiele powerbank met een totaal vermogen van 10000mAh. De powerbank beschikt over twee aansluitingen waardoor er een flink aantal apparaten op aangesloten kunnen worden. Ook is er goed nagedacht over de veiligheid tijdens het opladen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in