Specificaties Galaxy Note 4 smartphone opgedoken bij webwinkel

De opvolger van de Samsung Galaxy S4 is naar alle verwachting de nieuwe Note 4 smartphone. Al enkele maanden bevindt de nieuwe smartphone zich in de geruchtenmolen. Vandaag zijn er zeer waarschijnlijk de specificaties opgedoken van het toestel bij de Indonesische webwinkel. 

Note4

Vorige week was al duidelijk dat de Note 4 vermoedelijk zal beschikken over een kleiner scherm dan de huidige Note 3 smartphone. In plaats van een 5,7-inch paneel zou Samsung gekozen hebben voor een 5,5 of 5,6-inch scherm. In de vandaag opgedoken specificatielijst zijn er specificaties opgedoken dat de smartphone alsnog een 5,7-inch tablet met zich mee zal krijgen, met een resolutie van 2560×1440 pixels. Verder maakt het paneel gebruik van de Super AMOLED technologie.

De nieuwe Note wordt volgens de specificatielijst uitgeleverd met een Snapdragon 805 of Exynos 5433 chipset. De snapdragon versie beschikt over vier Krait 450 CPU kernen welke geklokt zijn op 2,5Ghz. Het toestel zou leverbaar zijn met 16,32 of 64GB opslag, via een MicroSD kaartje is het mogelijk om de opslagcapaciteit te vergroten naar 128GB. Verder zou de smartphone beschikken over 4G LTE, MicroUSB 3.0, Bluetooth 4.0, dual-band IEEE 802.11ac en een 16-megapixel camera met twee LED-flitsers.

Vorig artikelVodafone gaat tweedehands toestellen verkopen
Volgend artikelMotorola verzendt persuitnodigingen voor evenement op 4 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in