‘Mogelijk hogere prijs iPhone 6 door saffierglas’

Apple gaat waarschijnlijk een hogere prijs vragen voor de iPhone 6 modellen met saffierglas. Dit meldt The Wall Street Journal op basis van verschillende bronnen. Over het saffierglas zijn al vaker geruchten rond geweest, zo zou allen het 5,5-inch model worden voorzien van saffierglas.

iphone-6-sizes-1400766610

De iPhone 6 komt naar verluidt in een 4,7-inch en 5,5-inch versie. Volgens de krant zou Apple een hogere prijs overwegen voor een bepaalde uitvoering welke de beschikking heeft over het saffierglas. Dit komt voornamelijk door de hogere productiekosten.

Het kan ook zo zijn dat Apple naast de normale variant met Gorilla glas ook een versie met saffierglas op de markt zal brengen, dit zou een oplossing kunnen zijn voor het productietekort van saffierglas. Apple gebruikt momenteel saffier voor de cameralens van de iPhone 5 en iPhone 5S. Hoewel er nog niks is aangekondigd, werkt Apple al enige tijd met GT Advanced Technologies, een fabrikant voor saffierglas. Het bedrijf produceert momenteel exclusief voor Apple. Naar verwachting komt de nieuwe iPhone 6 op 6 september.

Vorig artikelReview: Cube Array A5 powerbank
Volgend artikelSamsung Galaxy Alpha vs. Galaxy S5; het verschil

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in