Samsung Galaxy Note 4 krijgt nieuwe vingerafdruksensor functies

Op dit moment beschikt de Galaxy S5 over een vingerafdruksensor met beperkte functionaliteiten, de nieuwe Note 4 krijgt ook de beschikking over een vingerafdrukscanner voor de Note 4. Volgens SamMobile krijgt de nieuwe vingerafdrukscanner in de Note 4 meerdere functionaliteiten dat het huidige topmodel; de Galaxy S5. 

Samsung-Note-3

Net zoals op de Galaxy S5 is het op de Note 4 mogelijk om de smartphone met een vingerafdruk te ontgrendelen. Naast het ontgrendelen van de smartphone is het ook mogelijk om te schakelen naar privé modus, het Samsung account te verifiëren en een Paypal betaling uit te voeren. Voor de Note 4 komen er twee nieuwe functionaliteiten bij.

Eigenaren van de Note 4 kunnen zogenoemde Fingerprint Shortcuts gebruiken om apps sneller op te starten. Met een bepaalde vinger is het mogelijk om de app te starten, dit komt doordat de vinger is gekoppeld aan de bepaalde afdruk. Met verschillende vingers is het dus mogelijk om apps op te starten. Met de andere nieuwe functie kun je met je vingerafdruk inloggen op websites. Een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren hoeft dus niet meer.

Vorig artikelGrotere iPad komt begin volgend jaar
Volgend artikelSony komt met drie nieuwe waterdichte smartphone op IFA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in