Dropbox verlaagt prijzen cloudopslag

Dropbox heeft de prijzen van de cloudopslag dienst opnieuw verlaagt, verschillende Pro-Abonnementen zijn flink aangepast, en ook de prijs is een stuk voordeliger in vergelijking met de vorige cloudopslag abonnementen. Het nieuwe abonnement is gericht op de pro-gebruikers van de Dropbox dienst. 

Dropbox

Gebruikers met een Pro abonnement krijgen 1 terabyte aan opslagruimte voor 9,99 euro per maand of 99 euro per jaar. Dit abonnement zal verkocht worden voor 9,99 euro per maand of 99 euro per jaar. Google en Microsoft zijn al enige tijd bezig met het verlagen van de prijzen. Dropbox heeft vandaag ook de prijzen flink aangepast.  Het Pro-plan is bedoeld voor zelfstandige ondernemers, bedrijven betalen 12 euro per werknemer per maand voor onbeperkte opslagruimte. Zeker voor onbeperkte opslag is het niet duur.

Met de nieuwe prijzen komt dropbox op gelijke hogen in vergelijking met de diensten van Google en Microsoft. Het nieuwe Dropbox Pro abonnement bevat ook nieuwe functionaliteiten, zo kunnen gebruikers ook link delen met anderen welke zijn voorzien van beschermde wachtwoorden.

 

Vorig artikelHTC Desire 510 met 64-bit en 4G ondersteuning aangekondigd
Volgend artikelHTC One M8 for Windows komt ook naar Benelux

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here