Review: Wolfgang AT-AS45Q

De AT-AS45qQ Review

Op de vorige pagina’s zijn enkele details beschreven van de nieuwe Wolfgang smartphone. Nu zullen wij de wij de toepassingen, functionaliteiten en mogelijkheden van deze smartphone uitgebreid testen. Goed om te weten is dat deze smartphone vanaf vanaf zaterdag 15 februari verkocht zal worden bij de Aldi voor een bedrag van 189 euro. Dit bedrag is zeer scherm in vergelijking met de concurrentie. De wolfgang heeft vooral het voordeel dat extra opties aanwezig zijn waaronder een 3 mpx front camera en een dual sim mogelijkheid met UMTS mogelijkheden.

Uiterlijk

De AT-AS45Q heeft ten opzichten met de vorige Wolfgang AT-AS45qHD weinig verbeteringen qua uiterlijk, intern is er wel veel aangepast, waaronder Android 4.4 en de verbeterde processor. Bij deze smartphone zijn rondom de smartphone diverse details toegepast waaronder een zilveren rand rondom de smartphone. Zoals we gewend zijn van de Wolfgang smartphone is de smartphone uitgerust in de kleur zwart. De achterkant is krasbestendig ‘mat zwart’ aangezien krassen moeilijk zichtbaar zijn op de smartphone, ook is er een ruwe coating aanwezig waardoor er redelijk veel grip aanwezig is. Ook een voordeel is de rand rondom de camera waardoor beschadigingen zo goed als uitgesloten zijn.

DSC_0015

 

DSC_0017

DSC_0014

Zijkanten

Zoals elke smartphone zijn er aan de zijkanten diverse aansluitingen aanwezig. Er is namelijk een volumeknop aan de zijkant. Aan de bovenkant zijn ook diverse aansluitingen aanwezig waaronder een audio uitgang, MicroUSB ingang/ uitgang en de aan en uit knop.

De SIM en MicroSD kaart houden zijn aanwezig onder de backplate, zoals eerder genoemd beschikt de Wolfgang telefoon over een MicroSD kaar houden en een Dual Sim mogelijkheid waardoor je twee simkaarten kan bevestigen. Deze telefoon heeft plaats voor twee normale sim kaarten.

De Wolfgang AT-AS45Q heeft een prima design  is voorzien van een prima design welke compact en toch zeer degelijk aanvoelt. De gebruikte materialen zijn een groot pluspunt aangezien deze erg kras bestendig zijn, ook heeft de behuizing veel grip doormiddel van de speciale ‘rubber’ coating. Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review en zullen wij de prestatie’s beschrijven waaronder de diverse mogelijkheden en uiteraard de prestatie’s van het toestel.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS45Q:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikelLG G Watch R wordt in Europa verkocht voor 299 euro
Volgend artikelMSN messenger stopt vanaf 31 oktober
review-wolfgang-at-as45qDe Wolfgang AT-AS45Q is de eerste Wolfgang smartphone met Android 4.4, de nieuwe Android versie maakt het toestel ook een stuk sneller, aangezien er beter wordt omgegaan met de interne componenten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in