Winactie: OnePlus One smartphone invites

De OnePlus One is op dit moment een zeer populaire smartphone, alleen het nadeel is dat de smartphone nog steeds beperkt beschikbaar is en alleen op een invite. Ook in Nederland is de interesse in dit toestel erg groot, dit is te vooral te danken aan de high-end specificaties en de zeer lage prijs. 

Oneplus-5

Op dit moment is het nadeel dat je de OnePlus One alleen kan kopen via een invite. Zit jij al enkele weken te wachten op een invite? dan heb je geluk. Technieuws verloot namelijk drie OnePlus One invites waarmee jij het nieuwe toptoestel kan aanschaffen.

Hoe maak ik kans op de invites?

Meedoen met de actie is makkelijk: like ons op Facebook en/ of Twitter en stuur een mail ter deelname naar winactie@technieuws.com met de contact gegevens waaronder naam en een geldig e-mail adres.

Onze website Technieuws.com volgen kan via de sidebar of via onderstaande links. Op maandag 13 september 2014 maken wij de winnaar bekend, en wellicht ben jij over enkele dagen de eigenaar van deze een invite waarmee je het toestel kan aanschaffen via de webshop van OnePlus

Vorig artikel‘Android Wear-versie 2.0 komt op 15 oktober’
Volgend artikelNieuwe iPhone 6 krijgt modus voor bediening met één hand

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in