Moto 360 op lanceerdatum al uitverkocht

De nieuwe Moto 360 is de eerste smartwatch van Motorola, op de eerste dag is de smartphone al zo goed als uitverkocht. Dat meldt Motorola vrijdag. Het gaat om de verkopen welke zijn gedaan via de website van Motorola, de fabrikant waarschuwt dat de smartphone over het algemeen moeilijk verkrijgbaar zal zijn. 

Moto-360

De langverwachte smartwatch van Motorola werd al in juni getoond, maar werd vrijdag officieel aangekondigd. De Moto 360 kost in de Verenigde Staten 250 dollar met een lederen band. Later komt er ook een Moto 360 op de markt met een metalen band. Volgens de verwachting komt de nieuwe Moto 360 rond november naar Nederland. Een prijs van de smartwatch is nog onbekend. Waarschijnlijk zal de nieuwe smartwatch in Nederland verkocht worden voor 250 euro.

De Moto 360 smartwatch werkt samen met Android Wear, de versie van Android voor smartwatches is ontwikkeld voor de smartwatch. De accu van de smartwatch beschikt over een vermogen van 320mAh. Daarmee zou het apparaat een dag moeten meegaan, al lijken media die de smartwatch al hebben kunnen testen het hier niet mee eens te zijn. De Moto 360 beschikt verder over een 1,56-inch touchscreen met een resolutie van 320×290 pixels. Verder beschikt de smartwatch over 4GB interne opslag en 512MB aan intern geheugen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here