Nieuwe BlackBerry Passport slaat aan

BlackBerry heeft al meer dan 200.000 bestellingen ontvangen voor de nieuwe BlackBerry Passport, dat deelt CEO John Chen mee. De smartphone is te koop via de BlackBerry store en via Amazon.com. In vergelijking met de lancering van de iPhone 6 heeft BlackBerry nog een lange weg te gaan maar de eerste resultaten blijken toch hoopgevend.

Blackberry-Passport

Tijdens een telefonische vergadering met analisten zei Chen dat de unieke smartphone veel sneller de deur uit vliegt dan de recente verkoop van BlackBerry telefoons. Ook zou de omzet een lichte stijging moeten hebben. Het Canadese bedrijf had eerder al aangekondigd dat het een kleiner verlies verwacht voor het tweede kwartaal.

De BlackBerry Passport is de eerste grote smartphone lancering van BlackBerry in bijna 2 jaar. De smartphone combineert een groot vierkant touchscreen met een fysiek toetsenbord, een tot nog toe unieke combinatie. De CEO liet ook weten dat het bedrijf in de komende twee maanden een nieuw model zal uitbrengen dat in de lijn ligt van de Q10.

Vorig artikelHTC publiceert teaser voor GoPro concurrent
Volgend artikelArchos komt binnenkort met low-end 5,9-inch smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in