Review: Wolfgang AT-AS40D3 smartphone

Snelheid en prestaties

De Wolfgang AT-AS40D3 doet het goed in vergelijking met de andere smartphones. De AT-AS40D3 draait op de zelfde chipset als de Wolfgang AT-AS40D2 smartphone, het gaat hierbij om de MT 6572 chipset. Qua performance doet de chipset het goed, verwacht geen wonderen, maar zeker voor het bedrag doet de smartphone het verrassend goed qua performance. De grootste verbetering ten opzichten van de AT-AS40D2 is het gebruik van de Android 4.4 interface, deze interface werkt vooral met minder ram een stuk prettiger, en dat is in de praktijk ook zeker merkbaar.

De batterij weet het goed vol te houden, dit komt voornamelijk door het gebruik van een klein low-end 4-inch scherm met een techniek welke weinig stroom verbruikt. Onze eerste indruk qua batterijduur is zeer goed te noemen. De accu heeft een vermogen van 1350mAh en kan in ca. 4 uur helemaal worden opgeladen. Volgens Wolfgang is de daadwerkelijke spreektijd met een accu lading 180 minuten. Tijdens onze test ging de smartphone zo’n 3 tot 4 dagen mee onder normaal gebruik.

Het doel van de smartphone is voornamelijk gericht op de basis functionaliteiten zo is de smartphone zeer geschikt als Whatsapp telefoon. Bij Wolfgang willen ze heel graag dat men snel aan de slag kan met het nieuw gekochte apparaat. In de verpakking zit een uitgebreide handleiding die de meest onervaren gebruiker toch enige mate van vertrouwen moet geven dat ook zij het lukt om met dit toestel aan de slag te gaan.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS40D3:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Snelheid en prestaties
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/kwaliteit
Vorig artikelDit zijn Samsung’s plannen voor toekomstige KitKat updates
Volgend artikelReview: Wolfgang AT-AS55HD1 smartphone
review-wolfgang-as40d3-smartphoneDe Wolfgang AT-AS40D3 is een budget smartphone, en daar zijn de specificaties ook naar. Voor simpele doeleinden is het een zeer geschikt toestel met dual sim functionaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in