Dit zijn Samsung’s plannen voor toekomstige KitKat updates

Als je jezelf afvraagt wanneer je Samsung Galaxy S4 mini nu de nieuwe Android 4.4.2, 4.4.3 of 4.4.4 zal ontvangen, dan hebben we wellicht het antwoord voor je. Laten we eerst een blik werpen op twee nieuwe high-end smartphones van Samsung. De Samsung Galaxy Alpha is een metalen toestel dat de concurrentie moet aangaan met de grote uitdager: Apple Iphone 6. Het model wordt binnenkort in de winkelrekken verwacht en zal Android 4.4.4 aan boord hebben. Onlangs lanceerde Samsung de langverwachte Samsung Galaxy Note 4. Een nieuw model dat ondertussen al op Android 4.4.3 draait.

Android-4.4

Maar wat als je nu de Samsung Galaxy S4 mini in je bezit hebt? Voor dat toestel vertelt een Samsung Galaxy S4 mini review ons dat de Android 4.4.3 eraan komt. Ook de Samsung Galaxy Note 3 en de Samsung Galaxy S4 mogen Android 4.4.3 verwachten.

De Android 4.4.4 update is voorbehouden voor het vlaggenschip model: de Samsung Galaxy S5. Die update zou er elk moment aan kunnen komen. Ook de Samsung Galaxy S5 LTE-A, het model met een resolutie van 1080 x 1920 dat alleen in Europa verkrijgbaar is, zou dicht staan bij een update naar Android 4.4.4.

Je moet er wel rekening mee houden dat je een Wi-Fi verbinding nodig hebt om de update tot een goed einde te brengen. Bovendien moet je batterij voor minstens 50% opgeladen zijn voor je de update downloadt en installeert.

Vorig artikelLenovo introduceert Yoga 3 Pro
Volgend artikelReview: Wolfgang AT-AS40D3 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in