Review: Wolfgang AT-AS55HD1 smartphone

Scherm Kwaliteit

Het 5,5-inch schermpaneel van de Wolfgang AT-AS55HD1 is van redelijk kwaliteit, het scherm heeft een resolutie van 1280×720 pixels. Deze resolutie is goed voor een pixel dichtheid van 267.02 per inch. In vergelijking met de concurrentie is dit een stuk minder. Maar op andere vlakken is het een prima scherm met voldoende kwaliteiten.

AT_AS55D1-11

De Wolfgang AT-AS55HD1 heeft een resolutie van 1280×720 pixels,  in vergelijking met andere high-end smartphones ligt de pixeldichtheid relatief laag. Dat komt doordat bijna alle 5,5″-toestellen dezelfde resolutie gebruiken. Zowel in de avond uren als op klaarlichte dag heeft de smartphone een grote kijkhoek met een duidelijke weergave en goede kleur eigenschappen. In de buitenlucht is het scherm redelijk goed af te lezen.

Voor een 5,5-inch scherm is een pixeldichtheid van 267.02 per inch aan de lage kant, dit komt voornamelijk door de hoeveelheid pixels wel aanwezig zijn op het grotere scherm. In vergelijking met de AT-AS50HD welke beschikt over een 5-inch scherm met een ppi van 294 is het verschil niet al te groot. Het grootste verschil komt door het grotere 5,5-inch scherm met dezelfde resolutie.

AT_AS55D1-12

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS55HD1:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikelReview: Wolfgang AT-AS40D3 smartphone
Volgend artikelAnalisten zien sterke vraag naar iPhone 6 en iPhone 6 plus
review-wolfgang-as55hd1-smartphoneDe Wolfgang AT-AS55HD1 is een geschikte tablet welke wordt verkocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook draait de nieuwe Wolfgang AT-AS55HD1 op Android 4.4 waarmee de smartphone een stuk sneller is.

5 REACTIES

  1. Ik heb de wolfgang net een week. Ik ga er nog uitgebreider op terugkomen hier.
    alvast hier irritatie geuit over het niet consequent plaatsen van de voedings mond (tja hoe heet dat nou precies) Bij de AT SA50 se ( hun high end model van 2013) kon je de steker met de bovenkant er in steken. Nu moet je het onderste boven doen, waardoor je geneigd bent het verkeerd te doen en de stekker meteen al te verpesten. Is dat de oorzaak van zo veel reparatie verzoeken en klachten op het net over dit wezenlijke en kwetsbare contact? Zou zo maar kunnen. Je moet ook uit je doppen kijken ..ok , maar toch slordig van Wolfgang. (Dat de opening nu bovenaan zit en bij de SA50 onder is niet erg). Iets voor de testers eigenlijk dit op te merken!

  2. Waarom heb ik op mijn Wolfgang AT-AS55HD1 met Whats App en Sms als meldings geliud alleen
    maar een plop in het begin kon ik nog kiezen tussen verschillende geluidjes
    en nu niets meer op de een of andere reden is het verdwenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in