Review: Wolfgang AT-AS55HD1 smartphone

Conclusie

Vanaf zaterdag 11 oktober is de Wolfgang smartphone te koop bij de Aldi filialen voor een bedrag van 199 euro, voor het geld krijg je veel functionaliteiten en een uitgebreid toestel, wel ontbreken er een aantal belangrijke gegevens waaronder 4G connectiviteit en een hoger scherm met een betere resolutie, qua resolutie loopt het toestel achter op de concurrentie. Het is niet slechts maar op de markt zijn er momenteel betere toestellen welke verkocht worden voor een bedrag van 199 euro. Wel is het aanbod in goedkope phablets zeer beperkt in Nederland.

AT_AS55D1-11

De AT-AS55HD1 is over het algemeen een goede smartphone welke goed mee kan gaan met de huidige smartphone markt. Natuurlijk moet je het toestel niet vergelijken met de high-end smartphones van bijvoorbeeld Samsung en HTC met de One M8 en Galaxy S5, Wolfgang blijft verbeteren en ook de software versie welke op de smartphone staat geïnstalleerd is zeer eenvoudig in gebruik.

Op dit moment is het nadeel de zeer beperkte beschikbaarheid van het toestel aangezien het alleen mogelijk is om het toestel via de Aldi te kopen, indien je het toestel wil kopen kunnen wij als tip meegegeven om vroeg naar de Aldi te gaan want het kan snel gaan met de actuele voorraad Wolfgang smartphones.

Wel zijn er enkele nadelen aan de smartphone, zo is er geen 4G ondersteuning en zijn de scherm kwaliteiten van een lager niveau dan de concurrentie.  Ook is de smartphone redelijk beperkt beschikbaar, aangezien je deze alleen via de Aldi filialen in Nederland kan aanschaffen.

Sterke punten

  • Gebruikte materialen
  • Goedkoop in vergelijking met de concurrentie
  • Dual Sim
  • Android 4.4
  • Quad Core chipset
  • Goedkoop met redelijke specificaties
  • Zeer minimale Android aanpassing

Verbeter punten

  • Geen 4G frequentie ondersteuning in Nederland
  • Scherm kwaliteit in vergelijking met de concurrentie
  • Beperkt beschikbaar

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS55HD1:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikelReview: Wolfgang AT-AS40D3 smartphone
Volgend artikelAnalisten zien sterke vraag naar iPhone 6 en iPhone 6 plus
review-wolfgang-as55hd1-smartphoneDe Wolfgang AT-AS55HD1 is een geschikte tablet welke wordt verkocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook draait de nieuwe Wolfgang AT-AS55HD1 op Android 4.4 waarmee de smartphone een stuk sneller is.

5 REACTIES

  1. Ik heb de wolfgang net een week. Ik ga er nog uitgebreider op terugkomen hier.
    alvast hier irritatie geuit over het niet consequent plaatsen van de voedings mond (tja hoe heet dat nou precies) Bij de AT SA50 se ( hun high end model van 2013) kon je de steker met de bovenkant er in steken. Nu moet je het onderste boven doen, waardoor je geneigd bent het verkeerd te doen en de stekker meteen al te verpesten. Is dat de oorzaak van zo veel reparatie verzoeken en klachten op het net over dit wezenlijke en kwetsbare contact? Zou zo maar kunnen. Je moet ook uit je doppen kijken ..ok , maar toch slordig van Wolfgang. (Dat de opening nu bovenaan zit en bij de SA50 onder is niet erg). Iets voor de testers eigenlijk dit op te merken!

  2. Waarom heb ik op mijn Wolfgang AT-AS55HD1 met Whats App en Sms als meldings geliud alleen
    maar een plop in het begin kon ik nog kiezen tussen verschillende geluidjes
    en nu niets meer op de een of andere reden is het verdwenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in