Eerste iPhone bijna zonder touchscreen

De allereerste iPhone welke Apple in 2007 heeft uitgebracht, was bijna uitgevoerd zonder touchscreen, dit heeft Johny Ive, hoofd van het design team van Apple onthuld. Ive gaf daarnaast ook verschillende details over de eerste generatie iPhone. 

iPhone-1

Door de eerste iPhone met een touchscreen uit te brengen is Apple een groot merk geworden in de smartphone markt. Het had niet veel gescheeld of de eerste generatie iPhone uit 2007 was niet uitgevoerd met een touchscreen. Dat heeft Johny Ive bevestigd. Er waren veel problemen met het touchscreen en Apple heeft overwegen om de eerste iPhone zonder touchscreen uit te brengen.

De problemen waren zo groot dat Apple tijdens de presentatie van de eerste iPhone zelfs vijf verschillende toestellen moest gebruiken, om alles aan de wereld te tonen. In 2007 was Apple de eerste fabrikant welke een smartphone heeft uitgerust met een capacitief touchscreen. De eerste iPhone was echt een uitdaging om te maken, wat vaker het geval is bij een compleet nieuw product. Ook heeft Ive zijn mening gegeven over de concurrenten, voornamelijk het Chinese merk Xiaomi kopieert de producten van Apple nauwkeurig.

Vorig artikelPopcorn time; Wanneer werkt de dienst weer?
Volgend artikelHTC Experience Eye update ook voor HTC One M8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here