HTC Experience Eye update ook voor HTC One M8

De nieuwe HTC Experience Eye camera software welke HTC gelijktijdig met de HTC Desire Eye smartphone heeft aangekondigd komt de komende maanden ook als update beschikbaar voor de HTC One M8 en de andere HTC smartphones. 

HTC-Eye-Experience-1

HTC heeft afgelopen week de HTC Experience software aangekondigd tegelijkertijd met de HTC Desire Eye selfie smartphone. Eye Experience ondersteunt face-tracking zodat je tijdens de videogesprekken optimaal in beeld blijft. Populaire functionaliteiten welke eerder werden gepresenteerd op de HTC Desire 820 smartphone zijn ook geïntegreerd in de HTC Eye Experience software

Update voor HTC One:

De HTC One (M8) heeft een update ontvangen naar Android 4.4.4. Deze update bevat naast de standaard Android aanpassingen ook de zogeheten Eye Experience. Dit is een software update gericht op het gebied van fotografie. Dankzij de Eye update beschikt de M8 over nieuwe software welke voornamelijk gericht zijn op de camera functionaliteiten. De update voor de HTC One M8 is zo’n 250MB groot en wordt momenteel in fases in Europa uitgerold.

Vorig artikelEerste iPhone bijna zonder touchscreen
Volgend artikelGTA5 is op PS4 50GB groot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in