Review: TP Link TL-WA860RE

De TL-WA860RE van TP-Link is een range extender welke is bedoeld om het bestaande wifi netwerk uit te breiden, om zo het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verbeteren. Dankzij de N technologie kan de TP-Link een snelheid behalen van 300Mbps. 

DSC_0450 (Copy)

Nu hebben jullie waarschijnlijk de vraag wat is een range extender? een range extender kan je zien als een wifi versterker, waarmee je op een simpele wijze het bestaande netwerk kan verbeteren. Veel range extenders worden voorzien van stroom via het stopcontact, het voordeel van de TP-Link range extender is dat er een geïntegreerd stopcontact aanwezig is, welke ervoor zorgt dat er altijd netspanning over blijft voor de andere apparaten. Ook beschikt de access point van TP-Link over een ethernet aansluiting waarmee je andere apparaten bekabeld kan aansluiten.

De TL-WA860RE is bedoeld om op een gemakkelijke en snelle manier het dekkingsgebied te verbeteren van het bestaande wifi netwerk. Tegenwoordig maken steeds meer apparaten verbinding via WiFi, een goed en sterk signaal is daarom vereist. Met zijn draadloos 802.11n snelheid van 300 Mbps is de access point geschikt voor verschillende doeleinden waaronder streaming en gaming. Onderstaande schema geeft een duidelijk voorbeeld hoe een access point het netwerk kan verbeteren.

Access-point

Beschikbaarheid

De Access Point van TP-Link wordt verkocht bij de bekende fysieke en online computer winkels. Het voordeel van de Access Point is toch de adviesprijs, aangezien het apparaat per direct leverbaar is voor een adviesprijs van 39,99 euro. Voor dit bedrag krijg je een eenvoudig op te zetten access point met voldoende mogelijkheden om een bestaand netwerk te voorzien van een wifi upgrade. TP-Link is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten en ruim leverbaar in 100 landen. TP-Link levert verschillende draadloze routers en adapters. Naast routers en netwerk adapters worden ook IP-camera’s printservers en SOHO/MKB routers verkocht.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de TP-Link Range Extender:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De TP Link range extender
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Ervaring
Pagina 6: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here