Review: TP Link TL-WA860RE

Conclusie

De Access Point van TP-Link wordt verkocht bij de bekende fysieke en online computer winkels. Het voordeel van de Access Point is toch de adviesprijs, aangezien het apparaat per direct leverbaar is voor een adviesprijs van 39,99 euro. Voor dit bedrag krijg je een eenvoudig op te zetten access point met voldoende mogelijkheden om een bestaand netwerk te voorzien van een wifi upgrade. TP-Link is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten en ruim leverbaar in 100 landen. TP-Link levert verschillende draadloze routers en adapters. Naast routers en netwerk adapters worden ook IP-camera’s printservers en SOHO/MKB routers verkocht.

DSC_0450 (Copy)

Bovendien doet het apparaat uitstekend waar hij voor bedoeld is, het signaal wordt zeer krachtig versterkt. Voorwaarde is uiteraard dus wel dat het apparaat strategisch wordt geplaatst, anders schiet je er weinig mee op. Voor de adviesprijs 39,99 euro is het een geschikt product. Wel is het jammer dat je de range extender niet kan gebruiken als een access point welke je kan voorzien van een netwerk kabel zodat de snelheid optimaal is.

Sterke punten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Mogelijkheden
  • Configuratie
  • Eenvoudige installatie

Verbeter punten

  • Erg locatie gevoelig
  • Alleen bij een juiste (locatie) opstelling werkt het apparaat

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de  TP-Link Range Extender:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De TP Link range extender
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Ervaring
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
7
Features
7
Bouwkwaliteit
8
Gebruikersgemak
8
Mogelijkheden
7
Vorig artikelNexus 6, Nexus Player en nieuwe Nexus 9 te koop via Google Play Store
Volgend artikelReview: TP-Link AV500 Powerline WiFi Kit
review-tp-link-tl-wa860reDe TP Link Access Point werkt goed en doet wat het moet doen. Voorwaarde is uiteraard dus wel dat het apparaat strategisch wordt geplaatst, anders schiet je er weinig mee op. Het signaal wordt sterk verbeterd indien de range extender op een juiste plaats is neergezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in