Nexus 6, Nexus Player en nieuwe Nexus 9 te koop via Google Play Store

Deze week heeft Google verschillende nieuwe producten aangekondigd, waaronder de nieuwe nexus 6 en nexus 9. Enkele dagen geleden zijn de pagina’s voor deze toestellen live gegaan op de Google Play Store. De Nexus 6 staat momenteel op niet leverbaar in ons land.

Nexus-6

De nieuwe Nexus 6 zal pas vanaf december verkocht worden via verschillende webwinkels en fysieke shops waaronder Studentmobiel en Coolblue. Ook is de product pagina van de nieuwe Nexus 9 inmiddels live gegaan in de Google Play Store.

De Nexus Player is een apparaat met Android TV welke in de Verenigde Staten verkocht zal worden voor 99 dollar, de extra controller wordt verkocht voor 39 dollar. Wanneer de Nexus Player verkocht zal worden in Nederland is nog onduidelijk.

Nexus 9

De Nexus 9 is op dit moment wel te koop in Nederland. In tegenstelling tot de Nexus 6 is deze tablet al wel te bestellen met een levertijd van 2-3 weken. De nexus 9 is een tablet welke de beschikking heeft over een 8,9-inch scherm. De nieuwe Nexus 9 is momenteel te koop bij verschillende webwinkels en fysieke winkels waaronder Coolblue en MediaMarkt. Voor een prijs vanaf 399 euro is de Nexus 9 nu ook in Nederland via de Google Play Store te bestellen.

Vorig artikelGoogle werkt aan nieuwe Chromecast
Volgend artikelReview: TP Link TL-WA860RE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in