Specificaties Synology DS1515+ opgedoken

De specificaties van de nieuwe Synology DS1515+ zijn opgedoken, het gaat hierbij om een nas welke de beschikking heeft over vijf bays waarin ssd’s of schijven geplaatst kunnen worden. De opvolger van de DS1513+ beschikt over een quadcore-cpu met hardwarematige encryptiemogelijkheden.

DS1515+

De opvolger van de DS1513+ beschikt naast de snellere hardware ook over een aantal USB 3.0 poorten. De DS1515+ van Synology beschikt over een Intel Atom C2538 processor welke is geklokt op een snelheid van 2,4Ghz. De cpu biedt een hardware encryption engine voor het versnellen van AES-encryptie. Standaard beschikt de NAS over 2GB DDR3 geheugen, maar je kan uitbreiden tot 6GB aan RAM.

Synology heeft de Synology DS1515+ ook voorzien van vier ethernet gigabit poorten. Ook zijn er op de achterzijde vier USB 3.0 poorten aanwezig, en 2 esata aansluitingen. Volgens de fabrikant kunnen de doorvoersnelheden worden vergroot als er een ssd-cache in de nas wordt geplaatst. Met behulp van een link aggregation setup is het mogelijk om de snelheid te verhogen. Bij een Raid 5 is een snelheid mogelijk van respectievelijk 451 en 396MB/s.

Synology heeft de DS1515+ vooral gericht op de zakelijke markt, de NAS draait standaard op DSM 5.1

Vorig artikelJawbone lanceert goedkope fitnesstracker
Volgend artikelCall of Duty Advanced Warfare kampt met problemen op PlayStation 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in