Europese pre-order Nexus 6 start op 18 november

De nieuwe Nexus 6 van Google is op dit moment te koop in de Verenigde Staten. Zoals eerder bekend zal de smartphone ook in Nederland verkocht worden. Verwacht werd dat het toestel vanaf 18 november verkocht zal worden in Nederland, dit blijkt echter te gaan om de start van de pre-order. 

Nexus-6

De smartphones zullen ongeveer een week later verkocht worden. De Europese prijzen zijn identiek aan de Amerikaanse, zo wordt het 32GB model verkocht voor een adviesprijs van 649 euro terwijl het 64GB model verkocht zal worden voor een bedrag van 699 euro. Hiermee is de nieuwe Nexus 6 duurder dan de voorganger welke bij de lancering een adviesprijs meekreeg van 399 euro.

Nexus 6 smartphone

De Nexus 6 is een van de eerste smartphones welke beschikt over Android 5.0 Lollipop. De smartphone beschikt over een 6-inch scherm met een QHD resolutie van 1440×2560 pixels. De smartphone beschikt verder over een 2,7 GHz quad-core processor

Qua camera heeft de Nexus 6 de beschikking over een 13 megapixel camera met Optical Image Stabilisation, beter bekend als optische beeldstabilisatie. Doordat de camerasensor kan bewegen in de cameramodule worden schokken en bewegingen aangepast, hierdoor ontstaan er betere en scherpere beelden. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer de smartphone definitief in de Nederlandse winkels komt te liggen. Wel wordt verwacht dat de smartphone nog voor het einde van november in Nederland verkocht zal worden.

Vorig artikelAdvertentieplatform Google kampt met problemen
Volgend artikeliPhone 6 of 6 Plus als tablet te gebruiken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in