Microsoft organiseert Windows 10 evenement op 21 januari

Microsoft heeft al langere tijd Windows 10 op de planning staan. Tijdens een Windows 10 evenement op 21 januari zal het bedrijf  meer informatie vrijgegeven over Windows 10. Dat Microsoft een Windows 10 evenement ging organiseren was inmiddels al zo goed als duidelijk. 

Windows10

Tijdens het evenement zal Microsoft meer informatie vrijgegeven over de touch interface van het nieuwe OS, welke het bedrijf de naam Continuum heeft meegegeven. Deze interface zal op alle tablets en smartphones komen te draaien met Windows 10.

Het evenement welke eerder dit jaar is gehouden was meer in het teken van de enterprise-kan van Windows 10. Het evenement in januari zou qua formaat ook een stuk groter worden, met voornamelijk als doelgroep de consument. Ook zullen er flink wat sprekers aanwezig zijn waaronder Terry Myerson, Satya Nadella, Phil Spencer en Joe Belifiore. Microsoft zal volgens alle geruchten en bronnen op 21 januari het evenement houden, meer informatie over het evenement is nog onduidelijk. Maar zeker gezien de grootte van het platform is de kans groot dat Microsoft het evenement via een livestream aan zal gaan bieden.

Vorig artikelWhatsapp werkt aan webapplicatie
Volgend artikelReview: Qnap TS-453 Pro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in