Blackberry Classic wordt vanaf 15 januari in Nederland verkocht

De nieuwe Blackberry Classic zal vanaf 15 januari verkocht worden in Nederland. Het is alweer enige tijd geleden dat Blackberry voor het laatst een Blackberry Classic heeft uitgebracht met een fysiek toetsenbord. Het retromodel van de Canadese smartphonefabrikant gaat 439 euro kosten. 

Blackberry-Classic

De Blackberry Classic beschikt opnieuw over een fysiek toetsenbord en heeft qua uiterlijk veel vergelijkbaarheid met de Bold lijn. Het vierkante scherm is een touchscreen. Deze heeft een formaat van 3,46 inch en een resolutie van 720×720 pixels.

Blackberry Classic

Het was al enige tijd bekend dat er een Classic model werd vrijgegeven , woensdag heeft Blackberry het nieuwe toestel officieel getoond. De classic is een typisch Blackberry toestel met het herkenbare fysieke toetsenbord. De telefoon beschikt over een fysiek toetsenbord en trackpad. Daarnaast heeft het een 3,5 inch-scherm met een resolutie van 720 bij 720 pixels, 16 gigabyte aan opslaggeheugen en een 8-megapixelcamera.

Intern is er verder een 1,5Ghz Snapdragon processor aanwezig. De Blackberry Classic wordt verkocht voor een bedrag van 429 euro.

Vorig artikelApp Xim toont gedeelde foto’s op tv scherm
Volgend artikelWhatsapp kampte met storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in