Android 5.0 voor Samsung Galaxy note 3 opgedoken

Android 5.0 is inmiddels al enkele tijd beschikbaar en steeds meer fabrikanten hebben de update aangekondigd voor het toestel De Samsung Galaxy Note 3 zal de update krijgen naar Android 5.0, vandaag is er een vroege versie opgedoken. De gebruiker heeft een officiĆ«le, maar vroege ROM online gezet van Samsung. Hierdoor is het zo goed als zeker dat Samsung de update zal vrijgegeven voor de Galaxy Note 3.Ā 

Samsung-Note-3

De Note 3 is de derde smartphone in de Note serie welke de update zal krijgen naar Android 5.0. De update welke is opgedoken van de Android 5.0 build is specifiek bedoeld voor de N900 versie. Dit wil zeggen dat de update niet geschikt is voor de Nederlandse Galaxy Note 3 variant.

Het lijkt erop dat Samsung wel van plan is om de Android 5.0 update uit te rollen naar de smartphones, wel is het nog onduidelijk wanneer de update zal worden vrijgegeven.Ā Het is een goed teken is dat er screenshots uitlekken van de nieuwe Android-versie. Dat betekent immers dat er bij Samsung hard aan gewerkt wordt. Wanneer de update echter uit gaan komen, is nog onduidelijk. Maar echt lang zal het naar verwachting niet meer duren.

Vorig artikelWhatsapp kampte met storing
Volgend artikelGTA 5 ontvangt kerst-update met sneeuw en vuurwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in