Samsung onthult Tizen Z1 smartphone

Samsung heeft deze week de nieuwe Samsung Z1 smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om een nieuwe Tizensmartphone. De afgelopen dagen verscheen er al meer informatie rondom de Z1 smartphone van Samsung. Ondertussen is het toestel in India aangekondigd en zijn de specificaties bekend gemaakt. 

Tizen-Z1

De Samsung Z1 smartphone krijgt een 4-inch pls scherm, dit is een ips-variant van Samsung. Ook heeft de Z1 de beschikking over een 1500mAh accu en een fm radio. Daarnaast beschikt de smartphone over een dual sim ondersteuning waardoor er plaats is voor twee sim-kaarten. Tevens beschikt hij over 3G en wifi-n, en is het geheugen van 4 GB uit te breiden via een geheugenkaartje.

Beschikbaarheid Tizen Z1

Tizen wordt momenteel al bij een aantal Samsung apparaten gebruiken, waaronder bij koelkasten en smartwatches. De Z1 zal gaan draaien op Tizen 2.3 en beschikt over Nokia Here Maps met offline navigatie. Het is nog onduidelijk of de smartphone ook naar Nederland komt, omgerekend wordt de smartphone verkocht voor iets meer dan 70 euro.

Vorig artikelNexus 4 kan niet meer bellen na update
Volgend artikelStandaard Windows 8 virusscanner slechts uit de test

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in