Microsoft introduceert goedkope Nokia 215 telefoon

Microsoft heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Nokia 215, een goedkope mobiel met internet. Microsoft heeft er toch voor gekozen om voor de goedkope smartphones de Nokia naam te blijven gebruiken. 

nokia215-1

De Nokia 215 is een echte budget telefoon, bedoeld voor de consumenten welke geen behoefte hebben aan een smartphone. Langere tijd leek het erop dat Microsoft zou stoppen met het produceren van goedkope telefoons na de overname van de Nokia mobiele divisie, maar nu verschijnt er dus toch nog een nieuw toestel. Achterop de Nokia 215 zit een 0,3-megapixelcamera die zowel foto’s als video’s kan maken. De telefoon is 13 millimeter dik, en weegt 78 gram. De accu beschikt over een capaciteit van 1100mAh wat goed is voor een volle maand stand-by.

Met de Nokia 215 biedt Microsoft één van de goedkoopste telefoons met internet aan. Er is geen ondersteuning voor 3G of WiFi maar wel 2G. Ook worden de apps meegeleverd voor Facebook en Facebook Messenger. Het toestel beschikt over een 2,4-inch scherm met een resolutie van 240×320 pixels. Met een adviesprijs van 29 euro inclusief BTW is de Nokia 215 een echte budget smartphone.

Vorig artikelTelfort verhoogt snelheid glasvezelinternet
Volgend artikelScreenshots Windows 10 voor smartphones opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here