Screenshots Windows 10 voor smartphones opgedoken

Het is al weer enige tijd geleden dat er informatie verscheen over de mobiele versie van Windows 10. Microsoft heeft ervoor gekozen om van Windows 10 een platform te ontwikkelen welke is gericht op desktop, tablet en telefoon. Vandaag zijn mogelijk de eerste afbeeldingen opgedoken met daarop het vernieuwde startscherm. 

Lumia-Windows-10

Windows 10 voor de smartphones wordt flink aangepast, zo wordt de interface aangepast met een afbeelding als achtergrond en de Live Tiles worden transparant. Het is nog onduidelijk of dit achteraf ook aangepast kan worden. Ook nieuw is dat de achtergrondafbeelding getoond wordt in de lijst met geïnstalleerde apps Op dit moment is de lijst nog zwart of wit van de achtergrond.

De afbeeldingen vertellen naast de nieuwe interface nog niet veel over Windows 10 voor de telefoons. Het is wachten op het Windows 10 evenement dat Microsoft voor 21 januari heeft gepland. Dan worden er meer details verwacht. Wel is te zien dat Cortana standaard aanwezig is op het nieuwe Windows 10 platform.

Vorig artikelMicrosoft introduceert goedkope Nokia 215 telefoon
Volgend artikelSony Xperia Z2 en Z3 tablet krijgen begin 2015 Android 5.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in