Popcorn Time alternatief: Flixtor

Op 11 maart is Popcorn Time door een groep ontwikkelaars gelanceerd, het doel was simpel; een applicatie waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier films en series kan bekijken. En het grootte voordeel, de dienst is geheel gratis maar wel illegaal. Flixtor is een populair alternatief op de Popcorn Time applicatie. 

flixtor

Flixtor verscheen vorig jaar al voor Mac en PC. Qua dienst is Flixtor vergelijkbaar met Popcorn Time. Het programma toont een overzicht van films en series met een eenvoudige interface. Als je op een film of serie klik krijg je een samenvatting te zien en heb je de mogelijkheid om het seizoen, de aflevering en de gewenste kwaliteit te selecteren. Net zoals bij Popcorn Time wordt de content via een torrent protocol gedownload. Tijdens het downloaden wordt de video of tv-serie direct afgespeeld.

Sinds deze week is de Android applicatie beschikbaar voor Flixtor. Deze app beschikt over een aantal functionaliteiten, bijvoorbeeld een ingebouwde videospeler waarin je ook de ondertitels kan selecteren. Via een Chromecast is het mogelijk om de content op je tv te tonen. Zoals verwacht is de applicatie niet beschikbaar in de Google Play Store, maar wel als een .apk bestand. Het .apk bestand kan je vinden op internet voor Android. Volgens de ontwikkelaar van Flixtor is een app voor iOS in ontwikkeling, maar wel via een jailbreak methode.

Vorig artikelOpvolger Motorola Moto E smartphone opgedoken in afbeelding
Volgend artikelHalf miljard mensen gebruiken Facebook alleen mobiel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in