‘HTC One M9 in het goud opgedoken’

Opnieuw is de HTC One M9 verschenen in het geruchtencircuit. Vanuit Frankrijk zijn er op het internet een aantal foto’s geplaatst, op de foto’s is een goudkleurige HTC One M9 te zien. Tijdens het Mobile World Congress in Barcalona zal HTC de nieuwe smartphone presenteren. 

HTC-One-M9

Nadat eerder al foto’s verschenen van zilverkleurige uitvoeringen van het toestel, zijn er nu ook een aantal foto’s opgedoken van de gouden variant. Het is aannemelijk dat de nieuwe high-end smartphone van HTC de naam HTC One M9 met zich mee zal  krijgen, als opvolger van de huidige HTC One M8. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. Intern is het toestel nu bekend als de HTC Hima. 

De HTC ONe M9 zal vermoedelijk beschikken over een aantal grote wijzigingen ten opzichten van de huidige HTC One M8 smartphone. De UltraPixel camera wordt vervangen voor een 20,7 megapixel sensor, wel komt er aan de voorzijde van het toestel een ultrapixel camera. Ook zal de HTC One M9 beschikken over een Dolby 5.1 geluidservaring. Verder gaan er geruchten rond dat de smartphone zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 810 processor in combinatie met 3GB aan werkgeheugen.

 

Vorig artikelXperia Z2 en Xperia Z3 ontvangen binnenkort Android 5.0
Volgend artikelSpecificaties Galaxy Tab A en Tab A Plus online verschenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in