Specificaties Galaxy Tab A en Tab A Plus online verschenen

De specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy Tab A en Tab A plus zijn vandaag op internet verschenen. De plus-variant van de nieuwe Tab A tablet wordt geleverd met een styles, dit is ook wel de bekende S-Pen van Samsung welke bij meerdere tablets standaard wordt geleverd. 

Samsung

Samsung werkt al langere tijd aan nieuwe tablets, waaronder de nieuwe Galaxy Tab A en Galaxy Tab A Plus tablets. De tablets komen uit in twee verschillende formaten waaronder 8-inch en 9,7-inch. Daarnaast wordt de Plus-versie van de tablet standaard uitgerust met een S-Pen.

De 8 inch Galaxy Tab A is uitgerust met de Snapdragon 410-processor, een quadcore-variant met een maximale kloksnelheid van 1,2GHz. De resolutie van het 8-inch scherm bedraagt 1024×768 pixels. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorkant een twee megapixel camera aanwezig is. Het 8 inch model bevat 1,5GB werkgeheugen, terwijl de grotere versie is uitgerust met 2GB. De accu capaciteit bedraagt 4200mAh. Het andere model beschikt over een 9,7-inch scherm met een snellere processor, het gaat hierbij om een APQ8016-processor van Qualcomm. Tevens is de accu met een capaciteit van 6000mAh behoorlijk groter als het 8-inch model.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here