Raspberry Pi 2 kampt met problemen

Volgens de gebruikers welke beschikken over een nieuwe Raspberry Pi 2 zijn er een aantal problemen met het apparaat/ Zo zorgen cameraflitsen en laserpointers dat het ontwikkelbordje crasht. Voorgaande modellen hebben geen last van problemen als er licht op het moederbord komt. 

Raspberry-Pi

De problemen zijn inmiddels gemeld op het forum van Raspberry. Een aantal gebruikers hebben al bevestigd dat ze de crashes opnieuw kunnen laten voorkomen. Ook de engineer van de Raspberry heeft inmiddels laten weten dat er problemen zijn als er licht op het apparaat komt. Een van de gebruikers heeft op het forum laten weten dat er ook problemen komen als er een laserpointer op het moederbord wordt gericht.

Volgens de makers van de Raspberry Pi heeft het probleem te maken met de smps chip. Deze is vereist voor de stroomvoorziening. Vorige week werd de nieuwe Raspberry Pi 2 aangekondigd. Er is een quadcore Broadcom BCM2836-soc met vier ARMv7 Cortex-A7-cores en een kloksnelheid van 900MHz ingebouwd. Ook is het mogelijk om Windows 10 te installeren op het apparaat.

Vorig artikelRazer komt met nieuwe Blade laptop met GTX 970M GPU
Volgend artikelErnstig lek in WordPress plugin Fancybox-for-wordpress

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in