Sony Xperia E4 aangekondigd: budgetsmartphone met 5-inch scherm

Sony heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Xperia E4 smartphone. De nieuwe smartphone van Sony heeft de beschikking over een 5-inch scherm. Het toestel beschikt over een quad-core processor en heeft aan de achterzijde een 5 megapixel camera. 

Xperia-E4

Het design is opvallend, zo heeft de smartphone een nieuw design meegekregen met veel rondere hoeken. De Sony Xperia E4 werd vandaag onthuld. Qua hardware heeft de smartphone veel weg van de Moto G uit 2014. Zo beschikt de smartphone over een 5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De Xperia E4 processor is een 1,3 GHz quad-core, en er is 1 GB werkgeheugen aanwezig. Intern is er 8GB aan opslagruimte beschikbaar, dit kan je eventueel uitbreiden via een microSD geheugenkaart.

De smartphone is verder uitgerust met Android 4.4, het is nog onduidelijk of de smartphone ook de nieuwe Android 5.0 Lollipop versie zal meekrijgen. Of de smartphone ook in Nederland verkocht zal worden is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here