Review: Wolfgang AT-AS45LTE 4G smartphone

Scherm kwaliteit

De scherm kwaliteit van de smartphone is redelijk voor een 4,5-inch smartphone. De Wolfgang is uitgerust met een 4,5-inch IPS scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Dit komt neer op een PPI van 244,77 pixels per inch. Hoe hoger de PPI hoe meer pixels per inch er aanwezig zijn.

DSC_0764

Het scherm is een van de eerste dingen waarop bij goedkope telefoons wordt bespaard, het scherm van de Wolfgang AT-AS45LTE is voor een 4,5-inch scherm gemiddeld met een resolutie van 960×540 pixels. Binnen dit prijs segment is het scherm wel goed te noemen, de kijkhoek is goed in combinatie met een goede kleur weergave. 

Wolfgang heeft het paneel goed afgesteld, zo is de grijs waarde goed te noemen en is er een duidelijke kleur hoeveelheid aanwezig. Ook wordt de zwart hoeveelheid even verdeeld over het scherm en is er geen backlight bleeding aanwezig. Met de helderheid zit het ook wel goed, zo is het toestel in direct zonlicht goed leesbaar, en zijn de teksten prima zichtbaar op het scherm.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS45LTE:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Betrouwbaarheid
8
Mogelijkheden
7
Software
9
Prijs/ Kwaliteit
8
Vorig artikel‘Galaxy S6 wordt 6,9 millimeter dik’
Volgend artikelBlackBerry BB 10.3.1 uitgebracht voor smartphones
review-wolfgang-at-as45lte-4g-smartphoneDe Wolfgang AT-AS45LTE is een mid-range smartphone welke beschikt over een snelle Snapdragon processor met 4G ondersteuning. Vooral de 4G connectiviteit in combinatie met de dual sim mogelijkheid maakt de smartphone uniek.

9 REACTIES

  1. Heb aldoor problemen met mijn touchscreen, zijn er meer die daar last van hebben. Misschien nog tips. Dit is het tweede toestel al de eerste was het scherm zichtbaar beschadigd.

    • Ik heb ook al meerdere problemen met het glas.. deze wordt nu voor de tweede keer vervangen. Ik heb de telefoon twee keer laten vallen (iets wat ik niet moet doen maar wat iedereen overkomt denk ik. heb ik eerder nooit problemen mee gehad) en beide keren het glas helemaal kapot (telefoon ook totaal onbruikbaar).. er is voor mijn gevoel iets met die plaat.
      De eerste keer heb ik de plaat laten vervangen maar nu vraag ik ze om mij aan te geven of dit misschien een ontwerpfout in de telefoon is en of zij bereid zijn deze onder garantie te herstellen. Ik ben benieuwd

      • Hoi Martijn,

        Bij mij ook glas kapot. Van service afdeling bellen ze niet gelijk terug. Hoe is bij jou schermreparatie verlopen en ben benieuwd hoeveel reparatie eigenlijk kost…
        Alvast bedankt

  2. wie weet hoe je de foto”s die je maakt . gelijk naar de ex sd kaart worden getransporteerd.
    hij staat al op sd kaart bij foto toestel.

  3. Zojuist deze Wolfgang gekocht. In tegenstelling tot wat ik overal lees kan er blijkbaar geen 64 GB kaartje in. Op de verpakking staat nl dat hij geschikt is voor 32 GB geheugenkaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in