Zelfscannen via mobiel bij Albert Heijn mogelijk

Albert Heijn heeft de zelfscan functionaliteit uitgebreid naar smartphones, klanten kunnen bij honderd winkels via een speciale app via de smartphone scannen. Dat heeft het bedrijf donderdag bekend gemaakt via een bericht. Al jaren biedt Albert Heijn zelfscanners aan waarmee je zelf kan afrekenen. 

Albert-heijn-scannen

De afgelopen maanden heeft Albert Heijn in vijf winkels de functionaliteit getest voor de smartphones. Het zelfscannen via een smartphone wordt nu definitief uitgerold naar zo’n 200 winkels. In totaal heeft Albert Heijn 850 winkels. De filialen die zijn uitgerust met normale zelfscanners zijn nu uitgerust voor smartphones.

Klanten hebben wel een app nodig voor de smartphone, het gaat hierbij om de Appie app voor iOS en Android. De Bonuskaart van de klant moet eenmalig gescand worden. Albert Heijn is al sinds begin jaren negentig bezig met het ontwikkelen van zelfscannen. Bij een van de betaalpalen kan de klant afrekenen via de smartphone. Klanten kunnen bij het mobiel zelfscannen gebruik maken van de gratis wifi verbinding in de winkel.

Vorig artikelPebble Time meest succesvolle kickstarter-project
Volgend artikelDownload Wie is de Mol app voor iOS en Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here