Vaio Phone is de eerste smartphone van Vaio

Vaoi ken je waarschijnlijk als laptopmerk van Sony, het bedrijf staat sinds kort op zichzelf buiten Sony om. De Japanse Firma Vaio heeft vandaag de eerste eigen smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Vaio Phone. Het toestel heeft de beschikking over een 5-inch 720p scherm. 

Vaio-smartphone

Intern is er een 5-inch 720p scherm aanwezig en een 1,2Ghz quadcore processor. De processor wordt ondersteund door 2GB aan RAM en 16GB intern geheugen wat je eventueel nog kan uitbreiden via een micro SD kaart. Daarnaast beschikt de smartphone over een 13-megapixel camera aan de achterzijde terwijl er aan de voorzijde een 5-megapixel camera aanwezig is.

De smartphone loopt standaard op Android 5.0 en wordt verkocht voor omgerekend 400 euro. Onbekend is nog of de Vaio Phone ooit buiten Japan het daglicht ziet, de kans is zeer klein omdat Vaio sinds kort geen onderdeel meer is van Sony en zich voornamelijk richt op de lokale markt.VAIO lanceert de VAIO Phone op 20 maart in Japan in samenwerking met b-mobile. Of de smartphone naar Europa komt is nog onbekend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here