Samsung kampt met Galaxy S6 Edge productieproblemen

De Samsung Galaxy S6 Edge heeft een speciaal scherm welke aan twee kanten is gebogen. Het is een bijzonder scherm, en Samsung is de eerste fabrikant welke een gebogen scherm heeft uitgebracht aan beide zijde van de smartphone. Wel is er een nadeel, het scherm is moeilijk te produceren, hierdoor loopt Samsung nu tegen productieproblemen op volgens diverse bronnen rondom het bedrijf. 

Samsung-Galaxy-Edge

Voor de nieuwe smartphone met gebogen scherm is veel vraag, aangezien Samsung de smartphone redelijk makkelijk weet te verkopen. Hierdoor is de belangstelling ook behoorlijk groot voor de nieuwe smartphone. Ongeveer de helft van de geproduceerde schermen zou bij de fabricage mislukken, hierdoor is het produceren van juiste schermen een lastig productie proces.

Samsung had al eerder aangeven dat de schermen lastig zijn om te maken, maar het bedrijf loopt nu tegen forse productieproblemen aan. De productie van de gebogen schermen is ook nogal prijzig. Het zou Samsung 25 dollar per scherm kosten. Of Samsung de prijs van de smartphone gaan verhogen is nog onduidelijk.

Vorig artikelUpdate: Snagit 12.3
Volgend artikelSamsung Galaxy J1 te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in