MacBook gebruikers klagen over vlekken op scherm

Veel MacBook gebruikers klagen over lelijke plekken op het scherm, Apple neemt de klachten over de vlekken op het scherm niet serieus. Volgens de MacBookgebruikers verschijnen na verloop van tijd vlekken op het scherm doordat de anti-reflectiecoating loslaat. In een reactie op de klachten zou Apple hebben laten weten dat zulke ‘cosmetische schade’ niet onder de garantie valt.

De reparatie kosten zijn vervolgens rond de 800 euro. Wat de oorzaak van de vlekken is, is onduidelijk. Volgens een van de gebruikers lijkt het erop dat de coating van het scherm loslaat. Apple lijkt niet van plan de mensen met defecte MacBook-schermen tegemoet te komen. Als er al nog sprake is van garantie, meldt Apple volgens de klagers dat er sprake is van cosmetische schade die niet onder de garantie valt.

Macbook_pro-vlekken

 

Het aantal klachten neemt behoorlijk toe, vooral op het Apple forum komen er vele klachten binnen. In de meeste gevallen verwijst Apple klanten echter door naar een handleiding die uitlegt hoe het scherm van een MacBook gereinigd moet worden

Vorig artikelBedrijven mogen secure boot verplichten vanaf Windows 10
Volgend artikelAndroid 5.0 update binnenkort beschikbaar voor Galaxy A3, A5 en A7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in