Uitgelekte Windows 10-build bevat Mail- en kalender-apps

Het was al een tijdje duidelijk dat Microsoft in Windows 10 een aantal nieuwe applicaties zal toevoegen waaronder de Mail en Kalender applicatie. In de nieuwe build van Windows 10 zijn de nieuwe applicatie in verwerkt. Microsoft heeft in vergelijking met Windows 8.1, de apps een nieuwe interface meegegeven. 

windows-10-mail-calendar

In de nieuwe build met nummer 10051 zijn de nieuwe Mail en Kalender app opgedoken, de applicaties zijn waarschijnlijk nog niet af maar zijn wel functioneel. In de mail applicatie is er ondersteuning voor meerdere account van meerdere platformen. Op termijn krijgt de Mail app van Windows de naam Outlook mee.

De kalander app van Microsoft is ook aangepast, nieuw is de ondersteuning voor agenda’s van Google. Hier was in Windows 8.1 nog geen mogelijkheid voor ingebouwd. Ook gedeelde agenda’s kunnen geïmporteerd worden,  en de applicatie kan direct vanuit Mail worden geopend. In de build is ook een app met de naam Family ontdekt, deze is bedoeld en geschikt voor het instellen van restricties op het OS en vooral handig voor ouders met kleine kinderen.

 

Vorig artikelOnbeperkte foto-opslag bij Amazon voor 11,99 dollar per jaar
Volgend artikelReview: Synology DS214play

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in