Spartan browser alleen te gebruiken voor Windows 10

Microsoft werkt inmiddels aan de opvolger van Internet Explorer. Microsoft is al enige tijd bezig met de ontwikkeling van een nieuwe browser, onder de naam; Project Spartan. De browser zal overigens wel alleen beschikbaar zijn voor Windows 10, aangezien de browser niet werkt op andere Windows platformen zoals Windows 8.1. 

Spartan-web

Dat heeft Microsoft op Twitter laten weten. Microsoft’s nieuwe browser werkt dus niet met oudere Windows-versies. Microsoft heeft in de nieuwe browser een aantal functionaliteiten toegevoegd welke voornamelijk zijn gericht op Windows 10. Op dit moment zal Microsoft dus niet met een variant komen voor andere Windows versies en platformen zoals Android, iOS en Mac OS X.

De komst van de nieuwe browser van Microsoft betekend wel dat we binnenkort afscheid zullen moeten nemen van Internet Explorer. Spartan is een gehele nieuwe browser welke beschikt over vele nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. Exacte informatie over de nieuwe browser is vooralsnog onbekend, de release vind plaats tijdens de introductie van Windows 10.

Vorig artikelReview: Synology DS214play
Volgend artikelGroot lek aanwezig in OV-chipkaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in