Goedkope Honor 4X smartphone te koop in Nederland

Honor is wellicht een onbekend merk, maar is al enkele maanden in Nederland actief. Honor is ontstaan als budgetmerk van Huawei. De nieuwe Honor 4X is vandaag op de markt gebracht, en beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.  

huawei_honor_4x

De Honor 4X valt met haar 5,5 inch grote beeldscherm in de zogenaamde ‘phablet categorie’ maar wordt verkocht voor de bescheiden prijs van 199,99 euro, voor een phablet is dit een goede prijs, zeker gezien de mogelijkheden en functionaliteiten van de smartphone.

Honor 4X Specificaties:

De Honor 4X heeft de beschikking over een 5,5-inch beeldscherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Intern is er een Kirin 520 octa-core processor te vinden. Deze processor heeft een rekenkracht van 1,2Ghz welke wordt bijgestaan met 2GB aan RAM. Verder beschikt de smartphone aan de achterzijde over een 13 megapixel camera met een LED flitser. Daarnaast is er aan de voorzijde van het toestel een 5-megapixelcamera aanwezig.

Honor heeft de smartphone helaas nog niet voorzien van Android 4.4 Jelly Bean, daarnaast beschikt de smartphone ook over een dual sim kaart functionaliteit. Hierdoor kan je twee sim kaarten monteren in de smartphone. De Honor 4X heeft een adviesprijs van 199,99 euro gekregen, en wordt sinds vandaag verkocht in de Nederlandse winkels.

Vorig artikelPolitie vindt oplossing voor cryptoware
Volgend artikel‘Huawei P8 krijgt adviesprijs van 500 euro’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in