Hellraid opnieuw vertraagd

Techland welke bekend is van de zombiegame Dying Light en Dead Island heeft laten weten dat ze de productie van de Hellraid game tijdelijk stoppen. In de afgelopen twee jaar na de aankondiging van de game is de gamee al meerdere malen uitgesteld. Zo zou de game al in 2013 uitkomen. 

Hellraid

Na de vertraging in 2013 werd als nieuw doel 2014 gepland, ook deze deadline werd niet gehaald, nu heeft de ontwikkelaar laten weten dat de game ook in 2015 niet meer zal gaan verschijnen. De ontwikkelaar heeft in een statement laten weten dat de ontwikkeling van de game op pauze gaat .Volgens de ontwikkelaars voldoet de game niet aan de verwachtingen. “Daarom gaan we terug naar de tekentafel en passen we de game verder aan.”

Hellraid zou een actiespel worden waarin de speler met zwaarden en bijlen, maar ook met magische spreuken demonische vijanden te lijf moet gaan. Techland legt zich nu volledig toe op de ontwikkeling van de eerste grote uitbreiding voor Dying Light. wanneer Hellraid wel beschikbaar komt is nog onduidelijk

Vorig artikelNSA probeerde malware te verspreiden via Google Play Store
Volgend artikelReview: Qnap TVS-463

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in