Soundhound werkt aan alternatief op Siri en Google Now

De muziekherkenningsapp Soundhound werkt aan een concurrent voor Apples Siri, Google Now en Cortana van Microsoft. Zo heeft de dienst vandaag laten weten tegenover Wired. Hound is een slimme assistent die spraakopdrachten herkent, en vervolgens een actie daarop uitvoert. 

Soundhound

Hound is een alternatief op vele grote platformen zoals Google Now en Siri van Apple, volgens de dienst werkt de app op alle platformen, de dienst kan bijvoorbeeld sms-berichten verzenden, alarmen instellen of verschillende informatie bronnen weergeven aan de gebruikers zoals routebeschrijvingen.

Daarnaast is het voor Hound mogelijk om complexere spraakcommando’s te verwerken, hiermee kan je veel meer in vergelijking met Google Now en Siri. Volgens de website Wired werkte de dienst behoorlijk nauwkeurig tijdens een presentatie van de dienst. Als een spraakcommando niet volledig wordt herkend, worden zoekresultaten van Google getoond als alternatief.

Beschikbaarheid

Inmiddels is de applicatie in een gesloten béta beschikbaar voor Android, naar verwachting komt de app ook snel naar het iOS platform.

Vorig artikelTidal brengt pc en mac software uit
Volgend artikelWanneer komt de Apple Watch naar Nederland?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in