Wanneer komt de Apple Watch naar Nederland?

Het is al langere tijd onduidelijk wanneer Apple de nieuwe Apple Watch zal verkopen in Nederland, eerst werd gedacht dat Apple in de tweede groep landen zit, maar dit is helaas niet zo. Vanaf 26 juni verkoopt Apple de Apple Watch in meer landen, maar Nederland zit hier nog niet bij. Wanneer kunnen we de Apple Watch in Nederland verwachten?

De Apple Watch is over twee weken te koop in de Apple Retail Store in nog eens zeven landen. Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan. Voor klanten is het mogelijk om in de online Apple Store de Apple Watch aan te schaffen. Normaal gesproken bevindt Nederland zich altijd in de tweede groep landen waar de Apple producten worden verkocht, zoals de iPhone en de iPad. Apple heeft niet laten weten waarom Apple deze keer niet in de tweede groep zit. Volgens recente geruchten zijn er problemen met de trilmotor welke wordt gebruikt in de smartwatch.

Toen de Apple Watch op 24 april in de verkoop ging in onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland was de smartwatch snel uitverkocht. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de Apple Watch wel in Nederland verkocht zal worden.

Beschikbaarheid Nederland

Het lijkt erop dat de Apple Watch rond de derde levering verkocht zal worden, volgens bronnen is deze levering eind juni. De verlate levering komt door tekorten in de voorraad van de trilmotor.

Vorig artikelSoundhound werkt aan alternatief op Siri en Google Now
Volgend artikelGrote hack bij overheidsinstantie VS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in