Windows 10 voor smartphones mogelijk vanaf september beschikbaar

Windows 10 voor smartphone is mogelijk vanaf september beschikbaar. Het is inmiddels al duidelijk dat de mobiele versie later zal verschijnen als de desktopversie. Volgens de laatste berichten zal de versie voor smartphones mogelijk in het najaar verschijnen. 

Windows10

Volgens de website Neowin zal Windows 10 Mobile aan het einde van het derde kwartaal verschijnen. Neowin woonde een interne presentatie bij van Microsoft, tijdens de presentatie werd er gemeld dat Windows 10 voor smartphones nog enkele maanden op zicht zal laten wachten. Het derde kwartaal loopt van juli tot en met september, dus een release in september is te verwachten.

Daarmee komt de mobiele versie van Windows later dan de desktop versie beschikbaar. Windows 10 voor de computer en tablets zal op 29 juli verschijnen, zo heeft Microsoft onlangs laten weten.  Iedereen met een Windows 7 of Windows 8 apparaat zal gratis kunnen updaten naar Windows 10. Alle smartphones welke nu draaien op Windows Phone 8.1 ontvangen ook de update naar Windows 10. Windows 10 wordt een platform welke beschikbaar komt voor meerdere platformen, waaronder desktop, tablet en smartphone.

Vorig artikelApple blijft 16 GB-iPhone maken
Volgend artikelFacebook Messenger 1 miljard keer gedownload voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in