Review: Honor 4X smartphone

Software en camera

Op moment van schrijven is er nog geen Android 5.0 update beschikbaar voor de Honor 4X smartphone, maar er is goed nieuws. De update komt op termijn beschikbaar voor de smartphone, naar verwachting binnen enkele weken.

Het toestel draait op dit moment nog op Android 4.4 Kitkat met daaroverheen de EmotionUI, deze software interface is ook aanwezig bij andere Honor en Huawei smartphones. Google ondersteund uiteraard de Honor 4X smartphone, zo zijn alle apps en mogelijkheden van Android aanwezig met toegang tot de Google Play Store.

Wel valt de software op door het ontbreken van het hoofdmenu. Hierdoor staan alle apps op het homescreen, het is zo goed als zeker dat deze functie komt tijdens de Android 5.0 update. Standaard worden er een aantal apps meegeleverd, waar je zeker mee wat kan. Het gaat om wat simpele tools zoals bijvoorbeeld een weer app, bestandsbeheerder app en een recorder. Door de standaard apps is er slechts 4GB beschikbaar voor de gebruikers, dit kan je via een microSD kaartje uitbreiden.

Camera

De Honor 4X beschikt over een 13-megapixel aan de achterkant. Pluspunt is dat de camera volledig geïntegreerd is in de behuizing, er is dus geen uitsparing aanwezig aan de achterzijde van de smartphone. Aan de voorzijde is ook een sterke camera aanwezig, het gaat hierbij om een 5-megapixel camera.

Over de kwaliteit kunnen we kort zijn, bij voldoende licht komen er prima foto’s uit de smartphone. Wel heeft de smartphone moeite bij foto’s als er weinig licht is, de flitser zorgt dat de foto’s er toch nog aardig uit komen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Honor 4X smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit en prestaties
Pagina 5: Software en camera
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Design
8
Betrouwbaarheid
9
Mogelijkheden
8
Software
7
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelSony Xperia C4 nu te koop in Nederland
Volgend artikelNS app toont nu volledige openbaar vervoer
review-honor-4x-smartphoneHonor heeft met de Honor 4X een prima smartphone op de markt gebracht welke verkocht wordt voor een interessant prijs kaartje, voor 200 euro krijg je veel voor je geld. Verder beschikt de smartphone over prima specificaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in